Tietosuojakäytäntö

TIETOJEN HALLINTA

TAUKOdesign Oy
Satamakatu 4
00160 Helsinki
Suomi
+358050 57547644
tauko@taukodesign.fi

 

OSA 1 - GROUP OF DATA SUBJECT

TAUKO-uutiskirjelistalle ilmoittautuneet henkilöt sekä TAUKOn fyysisten myymälöiden ja verkkokaupan asiakkaat.

 

OSA 2 - MITÄ TEEMME TIETOJESI KANSSA?

Euroopan unionin tietosuojalaissa edellytetään laillista perustaa henkilötietojen keräämiselle ja säilyttämiselle Euroopan talousalueen kansalaisilta tai asukkailta. Nämä lailliset perusteet sisältävät:

1. TAUKOn ja asiakkaan välisen sopimuksen toteuttamisen

2. Lakien ja asetusten noudattamisen laillisesti

3. Lailliset edut eli yrityksen johtamisen tavalla, joka ei vaikuta olennaisesti asiakkaidemme oikeuksiin, vapauteen tai etuun.

TAUKOn tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hallintaan. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää digitaalisen markkinoinnin tarkoituksiin ja mahdollisiin tuleviin asiakastyytyväisyystutkimuksiin sovellettavien lakien mukaisesti. Asiakkaamme luvalla voimme lähettää sähköpostia myymälästä, uusista tuotteista ja muista päivityksistä.

 

OSA 3 - KERÄTYT TIEDOT

TAUKO voi käsitellä seuraavia tietoja:

a) asiakkaan nimi, sähköpostiosoite/osoitteet, puhelinnumero/numerot ja postiosoite/osoitteet.

b) asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten päivämäärä, jolloin asiakas liittyi TAUKO -verkkokaupan asiakkaaksi tai uutiskirjelistalle, sekä suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

c) tietoa ostoista ja muusta viestinnästä, asiakkaalle suunnatuista ja tarjotuista palveluista ja kampanjoista, muusta viestinnästä ja asiakassuhteeseen liittyvistä toimenpiteistä sekä TAUKO-kaupoissa tehdyistä ostoista (ostopäivämäärät ja ostetut tuotteet, ostettujen tuotteiden lukumäärä ja hinta sekä ostojen kokonaissumma.

 

OSA 4 - Säännölliset tietolähteet

Suurin osa perustiedoista kerätään rekisteröidyiltä itseltään asiakassuhteen alkaessa ja sen aikana. Kun annat meille henkilötietoja tapahtuman suorittamiseksi, luottokorttisi vahvistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen järjestämiseksi tai ostoksen palauttamiseksi, viittaamme, että suostut siihen, että keräämme ja käytämme niitä vain erityisestä syystä.

Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinointiin, joko pyydämme sinulta suoraan suostumustasi tai annamme sinulle mahdollisuuden sanoa ei.

 
TAUKO-asiakasrekisterin ylläpitäjä voi lisätä rekisteriin myöhemmin tietoja.


Kuinka peruutan suostumukseni?

Jos muutat mielesi valitsemisen jälkeen, voit vetää suostumuksesi siitä, että meillä on lupa kontaktoida sinua, informoida sinua mallistoista tai käyttää tietojasi, milloin tahansa ottamalla yhteyttä tauko@taukodesign.fi.

 

OSA 5 - TIETOSUOJA SIIRRON AIKANA

TAUKO voi luovuttaa henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön asettamissa rajoissa seuraavasti:

a) rekisteröidyn suostumuksen perusteella

b) valtuutetuille kolmansille osapuolille siltä osin kuin ne osallistuvat TAUKOn ja asiakkaan välisen sopimuksen täyttämiseen. TAUKO velvoittaa kolmannet osapuolet pitämään luottamuksellisina kaikki heille paljastetut henkilötiedot ja suojaamaan tällaiset henkilötiedot riittävällä tavalla

c) pakollisen lainsäädännön perusteella.

Tiedonannot ja siirrot Euroopan talousalueen ulkopuolelle:

a) TAUKO voi siirtää henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle

b) velvoitteidensa täyttämiseksi TAUKO voi siirtää asiakkaan henkilötietoja sisäisille tai ulkoisille vastaanottajille, jotka saattavat olla maissa, joissa tarjotaan erilaisia henkilötietojen suojan tasoja. Käyttöön liittyvistä teknisistä ja käytännön syistä tietoja voidaan tallentaa kolmansien osapuolten palvelimille, joita TAUKO käyttää tai tällaiset kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat käsitellä tietoja TAUKOn puolesta.

  

OSA 6 - TIETOAINEIDEN OIKEUDET

Rekisteröidyillä on sovellettavan lain asettamissa rajoissa oikeus

a) tarkistaa, mitä tietoja TAUKO on kerännyt hänestä

b) vaatia virheellisten, hyödyttömien, puutteellisten tai vanhentuneiden tietojen korjaamista tai poistamista

c) kieltää TAUKOa käsittelemästä henkilötietojaan suoramarkkinointia, markkinatutkimuksia ja mielipidekyselyjä varten

d) pyytää ladattavaa kopiota henkilötiedoistaan

e) pyytää asiakastilin poistamista - TAUKO voi säilyttää tiettyjä tietoja lain edellyttämällä tavalla tai laillisen liiketoiminnan kannalta tarpeellisia tietoja

Rekisteröidyt voivat käyttää yllä mainittuja oikeuksiaan ottamalla yhteyttä TAUKOon tämän käytännön alussa ilmoitettuihin osoitteisiin.

 

OSA 7 - SÄILYTTÄMINEN

Tietojen käyttöä rekisterinpitäjäorganisaatiossa on ohjeistettu, ja pääsyä henkilötietotiedostoon rajoitetaan siten, että pääsy järjestelmään tallennettuihin tietoihin ja oikeus käyttää näitä tietoja on vain niille rekisterinpitäjän työntekijöille, joilla on tällainen oikeus työtehtäviensä perusteella. Tietojenkäsittelyjärjestelmässä on tiukka sisäänrakennettu pääsynvalvonta, joka estää ulkopuolisia pääsemästä rekisteröityjen käyttäjien yksityisiin tietoihin. Järjestelmään pääsy edellyttää, että jokainen rekisterin käyttäjä antaa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tiedot eivät ole paperimuodossa.

TAUKO säilyttää asiakastietoja niin kauan kuin asiakastili on aktiivinen, jotta se voisi tarjota asiakkaalle palveluja tai muuten määritelty tässä käytännössä. TAUKO myös säilyttää ja käyttää näitä tietoja tarpeen mukaan tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin ja siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi, sopimusten täytäntöönpanemiseksi ja TAUKOn oikeuksien suojaamiseksi.

 

OSA 8 - TURVALLISUUS

Suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi käytämme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei menetetä asiattomasti, väärinkäytetä, paljasteta, muuteta tai tuhota.

Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan turvallisen SSL-tekniikan avulla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään tiedonsiirtomenetelmä Internetissä tai elektronisessa tallennustilassa ei ole 100% turvallista, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja otamme käyttöön muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja.

 

OSA 9 - EVÄSTEET

Tässä on luettelo käytetyistä evästeistä. Olemme listanneet ne tähän, jotta voit valita, haluatko kieltäytyä evästeistä vai et.

_session_id, yksilöllinen tunniste, sessio, Antaa Shopifyn tallentaa tietoja istunnon viitteestäsi, aloitussivustasi jne.

_shopify_visit, tietoja ei ole, pysyy 30 minuutin ajan edellisestä vierailusta, sivustomme tarjoajien sisäinen toiminto, joka tallentaa vierailuiden määrän sivustolla

_shopify_uniq, tietoja ei ole, vanhenee keskiyöllä (seuraavan päivän kävijään nähden). Laskee yhden asiakkaan käyntien määrän kaupassa.

ostoskori, yksilöllinen tunniste, jatkuva 2 viikkoa, varastoi tietoa ostoskorisi sisällöstä

_secure_session_id, yksilöllinen tunnus, istunto

storefront_digest, yksilöllinen tunnus, määrittelemätön. Jos kaupalla on salasana, tätä käytetään määrittämään, onko nykyisellä kävijällä pääsy.

Kolmannen osapuolen palveluiden, kuten Google Analyticsin, tarjoamat evästeet myös siirtävät ja tallentavat tietoja näiden palveluntarjoajien palvelimille. Google Analytics auttaa meitä ymmärtämään, miten käytät sivustoamme, kuinka voimme parantaa kokemustasi ja viestintäämme kanssasi. Lisätietoja Google Analytics -evästeistä löytyy täältä.

Halutessasi voit estää evästeet selaimesi asetuksissa verkkosivustollemme tai kokonaan. Voit myös poistaa tietokoneellasi olevat evästetiedostot milloin tahansa. Katso selaimesi Ohje-osiosta lisätietoja siitä. Huomaa, että evästeiden estäminen voi vaikuttaa verkkosivustojen toimintaan.

Voit myös kieltäytyä Googlen mainosseurantaevästeestä tai käyttää selainlaajennusta poistaaksesi kaikki Google Analytics -seurantaohjelmistot.

 

OSA 10 - Linkit muihin verkkosivustoihin ja palveluihin
Kun napsautat linkkejä myymälässämme, ne voivat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan heidän tietosuojalausuntonsa.

 

OSA 11 - TIETOSUOJAVIRANOMAINEN

Sovellettavan lain mukaan, jos asiakas on Euroopan talousalueen kansalainen tai asukas, hänellä on myös oikeus:
a) vastustaa TAUKOn henkilötietojen käyttöä jad
b) jättää valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle tai Euroopan unionin tietotoimikomissaarille.

 

OSA 12 - ILMOITTAMINEN
Voimme paljastaa henkilötietosi, jos laki niin vaatii tai jos rikot käyttöehtojamme.

 

OSA 13 - SHOPIFY

Kauppamme isännöi Shopify Inc.:ssä. Shopify tarjoaa meille online-verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.

Tietosi tallennetaan Shopifyn-tietovarastoon, tietokantoihin ja yleiseen Shopify-sovellukseen. He tallentavat tietosi suojatulle palvelimelle palomuurin taakse.

Maksu: Jos valitset suoran maksun yhdyskäytävän ostoksesi suorittamiseksi, Shopify tallentaa luottokorttitietosi. Se on salattu maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin PCI-DSS: n kautta. Ostotapahtuman tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen ostotapahtuman loppuun saattamiseksi. Kun tämä on valmis, ostotapahtuman tiedot poistetaan.

Kaikki suoramaksuyhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita PCI Security Standards Council hallinnoi, mikä on sellaisten tuotemerkkien kuten Visa, MasterCard, American Express ja Discover yhteistyö.

PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn kaupassamme ja sen palveluntarjoajissa. Saat lisätietoja tutustumalla Shopifyn käyttöehtoihin https://www.shopify.com/legal/terms tai tietosuojalausuntoon https://www.shopify.com/legal/privacy.acy).

 

OSA 14 - KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT

Yleensä käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta he voivat suorittaa meille tarjoamiaan palveluja.

Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuyhdyskäytävillä ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen suhteen, jotka meidän on annettava heille ostotapahtumiin.

Näille palveluntarjoajille suosittelemme, että luet heidän tietosuojakäytäntönsä, jotta ymmärrät tapaa, jolla nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi.

Yleisesti, muista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat voivat sijaita tai joilla voi olla laitoksia, jotka sijaitsevat eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos päätät suorittaa siirron, johon liittyy kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluita, tietoihisi voidaan soveltaa sen lainkäyttöalueen lakeja, jossa palveluntarjoaja tai sen palvelut sijaitsevat.

Esimerkiksi, jos olet Kanadassa ja maksutapahtumasi käsitellään Yhdysvalloissa sijaitsevalla maksuyhdyskäytävällä, kyseisen tapahtuman suorittamiseen käytetyt henkilökohtaiset tietosi saattavat olla paljastettavia Yhdysvaltojen lainsäädännön, mukaan lukien Patriot Actin, nojalla.

Kun poistut myymäläsivustoltamme tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustojemme käyttöehdot eivät enää koske sinua.

 

OSA 15 - IKÄSUOSITUS
Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen omassa osavaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinmaassasi tai maakunnassasi ja olet antanut meille suostumuksesi sallia minkä tahansa alaikäiset huollettavasi käyttämään tätä sivustoa.

 

OSA 16 - TÄMÄN YKSITYISYYSPOLITIIKAN MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkista se usein. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti niiden julkaisemisen yhteydessä verkkosivustolle. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä, että se on päivitetty, jotta tiedät mitä tietoja keräämme, miten käytämme niitä ja missä olosuhteissa, jos sellaisia on, käytämme ja / tai luovutamme se.

Jos myymälämme hankitaan tai sulautetaan toiseen yritykseen, tietosi voidaan siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.

 

KYSYMYKSET JA YHTEYSTIEDOT

Jos haluat käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa mitä tahansa henkilötietoja, joita meillä on sinusta, rekisteröidä valitus tai haluat yksinkertaisesti lisätietoja, ota meihin yhteyttä: tauko@taukodesign.fi.

 

 

 

 

Koko-opas

Tervetuloa!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi ja saat 15% alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi:

Language
EN
Open drop down